Hotărâri ale Consiliului Facultății

HOTĂRÂREA CONSILIULUI FACULTĂŢII

Nr. 23 din data de 19 / 10 / 2023

 

PDF file iconConform:

Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi
Deciziei Rectorului Universităţii ”Dunărea de Jos” din Galaţi nr. 739/13.03.2020 privind numirea Decanului
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Facultăţii de Inginerie

Consiliul Facultăţii de Inginerie, în data de 19 / 10 / 2023

HOTĂRĂŞTE

 

Art. 1. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, posturile didactice vacante, perioadă determinată și nedeterminată, pentru a fi scoase la concurs în semestrul 1, anul universitar 2023-2024 (Anexa 1).

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, coeficienților de similitudine CS1 și CS2 pentru verificarea antiplagiat a proiectelor de diplomă.

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, procedura privind verificarea antiplagiat a proiectelor de diplomă (Anexa 2).

Art. 4. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, coeficienții de similitudine CS1 și CS2 pentru verificarea antiplagiat a lucrărilor de disertație.

Art. 5. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, modificarea procedurii privind verificarea antiplagiat a lucrărilor de disertație (Anexa 3).

Art. 6. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, structura anilor de studii terminali 2023-2024 (Anexa 4).

Art. 7. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, înlocuirea d-nei SL dr. ing. Mariana BUȘILĂ, responsabil al programului de studii de licență Informatică Aplicată în Ingineria Materialelor, cu dna SL dr. ing. Mihaela MARIN.

Art. 8. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, avizarea cererilor de întrerupere temporară a studiilor în anul universitar 2023-2024, conform art. 31 din Regulamentul Activității Universitare a Studenților (RAUS), pentru studenţii:

  • NEOFIT Bogdan Alexandru, anul II, programul de studii universitare de masterat Managementul Calităţii în Inginerie Industrială, buget, al 2-lea an;
  • TOFAN I. Andrei, anul II, programul de studii universitare de masterat Modelare și Simulare în Inginerie Mecanică, taxă;
  • POCNEȚ G. Răzvan-Marian, anul IV, programul de studii universitare de licenţă Autovehicule Rutiere, buget;
  • BEJAN I. Lucian-Claudiu-Alin, anul IV, programul de studii universitare de licenţă Autovehicule Rutiere, taxă.

DECAN,

Prof. univ. dr. ing. Elena SCUTELNICU