Hotărâri ale Consiliului Facultății

HOTĂRÂREA CONSILIULUI FACULTĂŢII

Nr. 10 din data de 12 / 05 / 2023

 

PDF file iconConform:

Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi
Deciziei Rectorului Universităţii ”Dunărea de Jos” din Galaţi nr. 739/13.03.2020 privind numirea Decanului
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Facultăţii de Inginerie
Deciziei nr. 1542/26.04.2023

Consiliul Facultăţii de Inginerie, în data de 12/ 05 / 2023

HOTĂRĂŞTE

 

Art. 1. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, Raportul Decanului asupra stării Facultății de Inginerie în anul 2022, conform Anexei 1.

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, modificarea planului de învățământ alprogramului de studii universitare de masterat Proiectare și Simulare în Ingineria Sudării, ca urmare a introducerii disciplinei Competențe Digitale Avansate, avizată de Comisia Didactică șide Calitate a Consiliului Facutății de Inginerie, conform Anexei 2.

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, modificarea planului de învățământ alprogramului de studii universitare de masterat Concepte Avansate de Proiectare și Exploatare a Autovehiculelor ca urmare a solicitării Departamentului Sisteme Termice și Autovehicule Rutiere, avizată de Comisia Didactică și de Calitate a Consiliului Facultăţii de Inginerie, conform Anexei 3.

Art. 4. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, lista diplomelor, acordate de ConsiliulFacultății, cu ocazia zilei Facultății de Inginerie, conform Anexei 4.

 

DECAN,

Prof. univ. dr. ing. Elena SCUTELNICU