Hotărâri ale Consiliului Facultății

HOTĂRÂREA CONSILIULUI FACULTĂŢII

Nr. 03 din data de 10 / 02 / 2022

 

PDF file iconConform:

Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Deciziei Rectorului Universităţii ”Dunărea de Jos” din Galaţi nr. 739/13.03.2020 privind numirea Decanului,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Facultăţii de Inginerie,

Consiliul Facultăţii de Inginerie, în data de 10/ 02 / 2022

HOTĂRĂŞTE

Art. 1. Se avizează, cu unanimitatea voturilor exprimate, rezultatele concursurilor de ocupare a posturilor didactice pe perioadă nedeterminată - post Șef lucrări/poz. 27 - și determinată - post Asistent/poz. 30, post Asistent/poz. 31, post Asistent/poz. 32 - din Statul de Funcții al Departamentului Inginerie Mecanică.

Art. 2. Se avizează, cu unanimitatea voturilor exprimate, rezultatul concursului de ocupare a postului didactic pe perioada nedeterminată - Șef lucrări/poz. 19 - din Statul de Funcții al Departamentului Ingineria Fabricației.

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, modificarea planului de învățământ de master profesional ”Concepte avansate în proiectarea și exploatarea autovehiculelor”, ca urmare a recomandărilor comisiei de evaluare ARACIS, conform Anexei 1.

Art. 4. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, la propunerea Departamentului Ingineria Materialelor și a Mediului, modificarea componenței comisiei de finalizare a studiilor pentru programul de studii universitare de masterat Materiale avansate și tehnologii inovative, sesiunea februarie 2022, conform Anexei 2.

 

DECAN,

Prof. univ. dr. ing. Elena SCUTELNICU