Oportunități compania KAUTEX

Școala de Vară, ediția 2021 Liberty Galați

 

Kautex

Compania Kautex este în permanentă căutare de noi talente dornice să înceapă o carieră în inginerie. Face parte din grupul Textron, care are numeroase arii de activitate precum segmentul aviatic (elicopterele Bell sau avioanele Cessna), segmentul financiar și segmentul industrial. În prezent, compania recrutează pentru următoarele departamente: Internship/Trainee Program, Internship/KDP Design Engineer, Product Engineer/Mechanical Component Engineer, Design Engineer.

Fondată în 1935, Kautex a devenit rapid un pionier în domeniul prelucrării polimerilor. Astăzi, este un furnizor de top 100 pentru producătorii de automobile la nivel mondial, producând sisteme de combustibil din plastic, sisteme de vizibilitate clară și piese turnate, pe lângă ambalajele industrial. Sunt prezenți în 14 țări cu aproximativ 32 de fabrici. Pe plan local, Kautex se află în cadrul platformei Ford Craiova de 10 ani, producând rezervoare de combustibil și canistre de carbon pentru trei clienți principali: Ford, Fiat și BMW.

În prezent, compania noastră are două programe destinate studențiilor de la licență, master și proaspăt absolvențiilor, astfel:

1. Internship, cu o durată cuprinsă între 1 si 3 luni și o normă de 6 ore/zi;

2. KDP, cu o durat.

Mai multe detalii pe:

Internship/Trainee Program

https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/paid-internship-trainee-program-kautex-craiova/1394613

Internship/KDP Design Engineer

https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/internship-kdp-design-engineer/1394608

Product Engineer/Mechanical Component Engineer

https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/mechanical-component-engineer/1394606

Design Engineer

https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/associate-design-engineer-designer-m-f/1394607