Oportunități

Oporunitate angajare absolvenți 2021

 

Compania Donalam Calarași, din grupul AVF Beltrame Group, recruteaza tineri absolvenți din promoția 2021, cu specializare în prelucrări plastice și tratamente termice.

CV-urile se pot transmite prin e-mail sau pot fi depuse la sediul companiei, la următoarele date de contact:

DONALAM SRL AFV BELTRAME GROUP
Strada Prelungirea Bucuresti nr. 162, Calarasi, Romania
Tel: +40 242 307457
Fax: +40 242 306913
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
URL: www.gruppobeltrame.com

YouthSpeak Forum - 15 Mai 2021

S-au deschis înscrierile la YouthSpeak Forum, un eveniment dedicat tinerilor și studenților. Fii printre primii care își ocupă locul la conferința din primăvara aceasta!

În data de 15 mai  2021, AIESEC Galați organizează evenimentul YouthSpeak Forum. La eveniment studenţii întâlnesc marile companii din Galaţi pentru a discuta despre:

- importanţa Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă;

- munca în condiţii decente și creşterea economică.

Dacă îți dorești să îți găsești sursa de inspirație și motivație pe care o cauți și să afli ce așteptări au companiile de la viitorii angajați, AIESEC Galați te invită să iei parte la eveniment. Trebuie să completezi formularul online bit.ly/YSF2021Galati1 sau poți scana codul QR.

 

„Circular Economy Hackathon” - un concurs de idei cu focus pe stimularea inovației

 

Institutul pentru Cercetări în Economie Circulară şi Mediu „Ernest Lupan” și Agenția de Dezvoltare Regională Centru organizează „Circular Economy Hackathon”, eveniment ce abordează economia circulară, cu accent pe schimbările climatice, consumul excesiv, producția iresponsabilă și gestionarea deficitară a resurselor. Evenimentul va avea loc online, în perioada 1 aprilie -12 iunie 2021.

„Circular Economy Hackathon” se adresează echipelor de studenți, absolvenți recenți și doctoranzi de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Organizatorii evenimentului vizează identificarea de candidați și de mentori creativi, care doresc să se implice în dezvoltarea proiectelor de economie circulară. Candidații vor putea alege să abordeze una din cele 8 tematici disponibile, iar ideile de proiect vor fi dezvoltate și prezentate în perioada 11-12 iunie 2021.

La finalizarea concursului vor fi  acordate premii pentru cele mai bune 8 idei de proiecte, în valoare totală de circa 5000 EURO.

DESCRIEREA EVENIMENTULUI (limba română)

DESCRIEREA EVENIMENTULUI (limba engleză)

MODEL DE ADEZIUNE

Anunț angajare

 

Societate cu activitate principală transport rutier de mărfuri angajează personal birou.

- Cerințe: limba engleză fluent (franceza constituie un avantaj);

- Cunoștinte: PC & Office (Word, Excel);

- Abilități de organizare.

”Suntem un colectiv tânăr și dorim alături de noi o persoană care își doreste sa evolueze și să învețe în fiecare zi lucruri noi. Te susținem în orice are legatură cu dezvoltarea ta profesională precum cursuri, cărți  etc. Dorim, pentru început, să fii doar o persoană serioasă, de încredere, cu bun simț și mult chef de a învața lucruri noi.

Salariul, în perioada de probă, este de 2500 ron net, dar va crește proporțional cu implicarea și ritmul tău de învățare.

Biroul se afla în zona Palatului Navigației.”

Date de contact:
Telefon: 0754 579 661, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Concursul de Creativitate in IT „Severin Bumbaru” 2021

 

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, prin Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Galați organizează Concursul de creativitate în IT „Severin Bumbaru”. După ce o lungă perioadă concursul de creativitate în IT „Severin Bumbaru” a fost organizat doar de către Colegiul Naţional “Alexandru Ioan Cuza” din Galaţi, începând cu ediţia din anul 2021 Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, prin Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică, redevine co-organizator al acestui eveniment.

Concursul de creativitate în IT „Severin Bumbaru” este împărțit în două categorii: învățământ preuniversitar și învățământ universitar. Concursul de creativitate în IT „Severin Bumbaru” se adresează elevilor din județul Galati pasionați de informatică și are ca scop stimularea creativității, a originalității și a gândirii critice, precum și aplicarea cunoștințelor acumulate din domeniul IT. Concursul de creativitate în IT „Severin Bumbaru” se adresează și studenților UGAL sub sloganul “Creativitate prin colaborare”, participarea acestora fiind permisă în echipe de maximum trei persoane.

Ediția 2021 se va desfășura ONLINE în format HACKATHON de 2 zile în perioada 12-16 mai 2021 având secțiuni dedicate cu tematică propusă de experți din învățământul preuniversitar și universitar.

Secțiunile dedicate studenților sunt:

· Programare Web și Baze de Date

· Programare roboți și sisteme embedded –Menționăm că partea hardware nu este achizitionata de participanti ci va oferita pe baza unui proces de predare- primire de catre facultate (in limita unui numar maxim de 8 perechi inscrise).

· Aplicații mobile și de Inteligență Artificială

Secțiunile dedicate elevilor sunt:

· Programare în C++/ C#

· Web Design

· Animații Scratch

Fiecare participant va avea la dispoziție 15-20 de minute pentru prezentarea proiectului sau a lucrării și încă 10-15 minute de conversație cu juriul.

Calendarul concursului:

29 martie – 29 aprilie – Înscrierea participanților

10 mai 2021 – Finalizarea listei de participanți elevi și studenți

12 mai 2021 – Lansarea temelor pentru secțiunile dedicate studenților

12-14 mai 2021 – Desfășurarea concursului de creativitate în IT „Severin Bumbaru”

14 – 15 mai 2021 – Premierea participanților

13 mai 2021, ora 16:00 – Conferința online „Perspective IT în societatea cunoașterii” pentru cadre didactice din învățământul universitar și preuniversitar.

Mai multe detalii pe site-ul evenimentului: https://www.concurssbumbaru.ugal.ro/

Mult succes!