Oportunități

Oportunități de angajare - Compania RomsehTools

 

Kautex

Romseh Tools SRL este o societate cu capital privat autohton, certificată EN ISO 9001, cu experiență de peste 50 de ani în prelucrarea metalelor și nemetalelor. Produsele Romseh Tools sunt realizate pe mașini-unelte de ultimă generație, în concordanță cu cerințele beneficiarilor, peste 90% fiind destinate exportului.

Romseh Tools SRL caută absolvenți motivați, dinamici și specializați în domenii precum:  Tehnologia Construcțiilor de Mașini, Inginerie Mecanică, Inginerie Economică Industrială și Managementul Calității.

Dacă ești absolvent al Facultății de Inginerie și dorești să lucrezi într-o echipă de profesioniști, atunci îți oferim oportunitatea unei cariere de succes într-o companie dinamică.

Te invităm să ne trimiți un CV și o scrisoare de intenție la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Mai multe detalii pe https://romseh.ro/.

 

 

Oportunități compania KAUTEX

Școala de Vară, ediția 2021 Liberty Galați

 

Kautex

Compania Kautex este în permanentă căutare de noi talente dornice să înceapă o carieră în inginerie. Face parte din grupul Textron, care are numeroase arii de activitate precum segmentul aviatic (elicopterele Bell sau avioanele Cessna), segmentul financiar și segmentul industrial. În prezent, compania recrutează pentru următoarele departamente: Internship/Trainee Program, Internship/KDP Design Engineer, Product Engineer/Mechanical Component Engineer, Design Engineer.

Fondată în 1935, Kautex a devenit rapid un pionier în domeniul prelucrării polimerilor. Astăzi, este un furnizor de top 100 pentru producătorii de automobile la nivel mondial, producând sisteme de combustibil din plastic, sisteme de vizibilitate clară și piese turnate, pe lângă ambalajele industrial. Sunt prezenți în 14 țări cu aproximativ 32 de fabrici. Pe plan local, Kautex se află în cadrul platformei Ford Craiova de 10 ani, producând rezervoare de combustibil și canistre de carbon pentru trei clienți principali: Ford, Fiat și BMW.

În prezent, compania noastră are două programe destinate studențiilor de la licență, master și proaspăt absolvențiilor, astfel:

1. Internship, cu o durată cuprinsă între 1 si 3 luni și o normă de 6 ore/zi;

2. KDP, cu o durat.

Mai multe detalii pe:

Internship/Trainee Program

https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/paid-internship-trainee-program-kautex-craiova/1394613

Internship/KDP Design Engineer

https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/internship-kdp-design-engineer/1394608

Product Engineer/Mechanical Component Engineer

https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/mechanical-component-engineer/1394606

Design Engineer

https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/associate-design-engineer-designer-m-f/1394607

 

YouthSpeak Forum - 15 Mai 2021

S-au deschis înscrierile la YouthSpeak Forum, un eveniment dedicat tinerilor și studenților. Fii printre primii care își ocupă locul la conferința din primăvara aceasta!

În data de 15 mai  2021, AIESEC Galați organizează evenimentul YouthSpeak Forum. La eveniment studenţii întâlnesc marile companii din Galaţi pentru a discuta despre:

- importanţa Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă;

- munca în condiţii decente și creşterea economică.

Dacă îți dorești să îți găsești sursa de inspirație și motivație pe care o cauți și să afli ce așteptări au companiile de la viitorii angajați, AIESEC Galați te invită să iei parte la eveniment. Trebuie să completezi formularul online bit.ly/YSF2021Galati1 sau poți scana codul QR.

 

Oporunitate angajare absolvenți 2021

 

Compania Donalam Calarași, din grupul AVF Beltrame Group, recruteaza tineri absolvenți din promoția 2021, cu specializare în prelucrări plastice și tratamente termice.

CV-urile se pot transmite prin e-mail sau pot fi depuse la sediul companiei, la următoarele date de contact:

DONALAM SRL AFV BELTRAME GROUP
Strada Prelungirea Bucuresti nr. 162, Calarasi, Romania
Tel: +40 242 307457
Fax: +40 242 306913
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
URL: www.gruppobeltrame.com

Anunț angajare

 

Societate cu activitate principală transport rutier de mărfuri angajează personal birou.

- Cerințe: limba engleză fluent (franceza constituie un avantaj);

- Cunoștinte: PC & Office (Word, Excel);

- Abilități de organizare.

”Suntem un colectiv tânăr și dorim alături de noi o persoană care își doreste sa evolueze și să învețe în fiecare zi lucruri noi. Te susținem în orice are legatură cu dezvoltarea ta profesională precum cursuri, cărți  etc. Dorim, pentru început, să fii doar o persoană serioasă, de încredere, cu bun simț și mult chef de a învața lucruri noi.

Salariul, în perioada de probă, este de 2500 ron net, dar va crește proporțional cu implicarea și ritmul tău de învățare.

Biroul se afla în zona Palatului Navigației.”

Date de contact:
Telefon: 0754 579 661, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.