Oportunități

Oportunitate de angajare FierCTC

Oportunitate de angajare

Societate comercială de producție din Galați, cu tradiție și experiență de peste 25 ani vechime, va dezvolta liniile existente de fabricație cu o capacitate nouă de producție, unică în România, având un grad ridicat de automatizare și tehnologizare. Noua instalație va îngloba mai multe echipamente fabricate de cei mai renumiți producători din Europa și va începe să producă la începutul anului viitor.  

Compania dorește să ofere șansa unor absolvenți ai programelor de studii de licență / master “Automatică și Inginerie electrică”, “Ingineria fabricației”, “Inginerie mecanică” sau “Ingineria materialelor” să aplice pentru unul din posturile: șef schimb mentenanță sau șef schimb producție.

Cei interesați sunt rugați să trimită CV la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., împreună cu copia după foaia matricola (media anilor de studiu).

Cei selecționați vor fi invitați la un interviu, pentru a putea cunoaște mediul de lucru, planurile de dezvoltare etc. 

Se are în vedere și un stagiu de training într-o țara din Uniunea Europeană, înainte de darea în funcțiune a liniei. Se asigură transport la sediul firmei, lucrul va fi în 3 schimburi de cate 8 ore.

http://ww.fierctc.ro