Oportunități

LIBERTY Steel Group lanseaza programul Graduates - 2023

LIBERTY Steel Group lansează primului său program GRADUATES

 

LIBERTY Steel Group caută următoarea generație de lideri și specialiști prin lansarea primului său program GRADUATES dedicat absolvenților de facultate care își doresc o carieră în industria siderurgică și care vor să contribuie la planurile de decarbonizare ale companiei. 

Programul va dura 24 de luni și va reuni 30 de absolvenți ai universităților tehnice, cu scopul de a-i pregăti pentru viitoarele poziții de management în cadrul companiei și de a-i încuraja să contribuie la transformarea LIBERTY Galați într-o companie neutră din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon până în 2030. Compania invită tinerii absolvenți din domeniile automatizări, IT, electric, mecanică, metalurgie și finanțe să aplice pentru programul GRADUATES la LIBERTY Galați, un pilon strategic al economiei românești și un angajator important la nivel național. Tinerii angajați la LIBERTY Galați vor lucra într-un mediu provocator alături de mentorii și specialiștii companiei, vor participa la sesiuni de training și își vor dezvolta competențe esențiale pentru a deveni profesioniști de top. 

Programul GRADUATES presupune doi ani de învățare, dezvoltare și performanță, perioadă în care tinerii vor lucra sub îndrumarea mentorilor LIBERTY și vor beneficia de programe de training dedicate. Tinerii vor avea șansa să activeze în mai multe zone ale companiei pentru o cunoaștere integrată a activității și vor beneficia de oportunități de dezvoltare la nivel internațional. 

Programul este structurat în trei etape: 

  • o perioadă inițială de șase luni, în care vor învăța și își vor dezvolta abilitățile alături de mentorii LIBERTY; 
  • o perioadă de șase luni în care vor beneficia de sprijinul specialiștilor companiei, de pregătire și practică în poziții profesionale specifice;
  • o perioadă de 12 luni în care se vor familiariza cu managementul performanței, traseul de carieră, evoluția în muncă, managementul echipei, feedback 360 și cursuri în cadrul Leadership Academy.

Mai multe informații pe paginile de web și social media:

Facebook

Facebook

Instagram

Instagram

LinkedIn

LinkedIn

Website

Website