Oportunități

Concursul de creativitate inginerească PODUL DE SPAGHETTI 2023

Concursul de creativitate inginerească PODUL DE SPAGHETTI 2023

 

Asociația Generalaă a Inginerilor din România (AGIR) CONSTANȚA, alături de partenerii tradiționali din cadrul Facultăților de Construcții si Inginerie mecanică, industrială si Martimă ai Universității Ovidius din Constanța, organizează a doua ediție a concursului ingineresc PODUL DE SPAGHETE 2023.

Echipe de elevi și/ sau studenți, cu maxim 4 membri, sunt invitate să creeze cel mai ușor și cel mai rezistent pod, utilizând ca materiale spaghete și adeziv. Membrii echipelor câștigătoare vor fi premiați și toți participanții vor primi certificate de participare Atelierul de Știință Aplicată, Tehnologie și Inginerie. Echipele pot fi mixte, elevi-studenți, sau numai din elevi sau numai din studenți. Participarea la concurs este liberă. 

Informații referitoare la detaliile temei de lucru și a modului de evaluare și ierarhizare sunt disponibile în DETALIILE DE LUCRU ȘI CONDIȚII DE VERIFICARE.

Data limită de înscriere a echipelor: 12 Decembrie 2023

Data concursului: 15 Decembrie 2023

Înscrierea participanților/ echipelor se face prin email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Detalii despre organizare și Informații: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și la https://agir-constanta.ro/event/concursul-de-creativitate-inginereasca-podul-de-spaghete-un-eveniment-din-seria-atelierele-sati/

Mult succes!