Pregătește-te pentru viitor cu Google Career Certificates!

 

Aplică pentru o bursă Grow with Google prin intermediul Fundației LEADERS pentru a te dezvolta și pentru a obține certificatul într-unul dintre cele 4 domenii: IT Support, Data Analytics, UX Design sau Project Management

Bursele Grow with Google sunt destinate studenților și tinerilor profesioniști.

  • Google Support IT. Asistența IT se referă la identificarea și rezolvarea problemelor atunci când tehnologia nu reușește și oferirea de servicii excelente clienților pe parcurs. Acest certificat este un pachet de lansare pentru o carieră în IT. 
  • Google Data Analytics. Analiștii de date folosesc datele pentru a ajuta la informarea deciziilor comerciale importante. Vei dezvolta încredere navigând în ciclul de viață al datelor folosind instrumente și platforme pentru a procesa, analiza, vizualiza și obține informații din date.

  • Google Project Management. Managerii de proiect sunt responsabili de planificare și supravegherea proiectelor pentru a asigura că acestea sunt finalizate eficient. Vei afla bazele managementului de proiect tradițional și principiile agile aplicând în același timp aceste metodologii scenariilor din lumea reală.

  • Google UX Design. Designerii de experiență a utilizatorului (UX) fac tehnologia mai ușoară și mai plăcută de utilizat. Vei înțelege bazele proiectării și cercetării UX în timp ce construiești modele și cadre de fidelitate joasă, creând prototipuri de înaltă fidelitate și testare.

Mai multe detalii pe: https://leaders.ro/scholarships/