Bosch Future Mobility Challenge

 

Centrul de Inginerie Bosch Cluj vă invită să participați la cea de-a patra ediție a Bosch Future Mobility Challenge, competiție care va avea loc în perioada 14-15 mai 2022 la Cluj-Napoca, România. Dacă sunteți student la programele de studii de licență sau masterat și sunteți interesat să dezvoltați algoritmi de conducere autonomă, atunci această competiție este pentru dvs.

În ediția anterioară a competiției, au fost participanți din zece țări europene iar anul acesta organizatorii își propun și mai mulți participanți! Marele premiu de 4500 EUR vă poate motiva doar să creați mașina cu conducere autonomă perfectă. Cazarea în fazele finale va fi asigurată de Centrul de Inginerie Bosch din Cluj-Napoca.

Primul pas pe care trebuie să-l faceți este să vă creați o echipă de 2-5 studenți (de la programele de studii licență sau masteraat) și un mentor. Ulterior, echipa dvs. trebuie să stabilească un lider care va fi responsabil de înscrierea echipei pe site-ul competiției.

Înainte de a vă înscrie la concurs, vă recomandăm să citiți cu atenție regulamentul de aici.

Termenul limită pentru înregistrare este 31 octombrie 2021 pe site-ul www.boschfuturemobility.com.

Pentru orice informații suplimentare, puteți contacta organizatorii la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Mult succes!