Oportunitate studenți anul I

 

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi organizează, în cadrul proiectului instituțional ROSE AG 292/ 2019 - „Studiul – primul pas în performanță, Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați”, STUD-UGAL, cursuri de Dezvoltare personală, Comunicare și Consiliere și orientare în carieră destinate studenților din anul I de licență.

Activitățile se vor relua pe platforma Microsoft Teams, începând cu data de 15 februarie 2021, conform unui orar elaborat de lectori ai Centrului de Consiliere și Orientare în carieră.

Cursurile sunt gratuite și nu presupune nici o obligație din partea studenților, decât aceea de a participa la activități.

Ce trebuie să faceți?

Să vă conectați și să participați în platforma Microsoft Teams la orele stabilite în orarul care vă va fi transmis de doamna conf.dr. Cristina BENȚEA (email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

Pentru detalii despre proiect sau alte informații vă puteți adresa d-nei prof.dr.ing. Camelia VIZIREANU pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.sau telefon 0752 566364.

.