Noutăți

Concurs de mobilităţi internaţionale pentru studenți

IdeiUgal

 

În cadrul proiectului Internaţionalizare prin educaţie și cercetare la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi – IDEI (UGAL)23, cod CNFIS-FDI-2023-F-0486, în perioada 11-17 octombrie 2023, se desfășoară un concurs de mobilităţi internaţionale, pentru care sunt eligibili studenţii de licenţă, masterat și doctorat înmatriculaţi la orice program sau domeniu de studii la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi și care aceptă să aplice, ulterior, pentru un program de mobilitate Erasmus.

Mobilităţile se vor desfășura în luna noiembrie 2023, la Universitatea pentru Știinţele Vieţii din Varșovia, Polonia, cu care a fost încheiat un acord de colaborare internaţională în acest sens.

Studenţii interesaţi de participarea la acest concurs pot trimite documentele cerute de Regulament, conform calendarului, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..  

Informaţii suplimentare despre acest concurs pot fi solicitate la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 REGULAMENT

 

Sursa: www.ugal.ro