Tărg de joburi pentru studenți și absolvenți 

 

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră - UDJG organizează în data de 28 octombrie 2022 Târgul de joburi pentru studenții și absolvenții Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Evenimentul se va desfășura în holul central al Universității, unde vor participa aproximativ 30 de firme, companii și instituții care vor prezenta oferte de stagii de practică, internshipuri, joburi part-time sau full-time, precum și alte informații de interes pentru participanți.

TÂRGUL DE CARIERE are rolul de a aduce împreună studenți, absolvenți și angajatori din diverse domenii de activitate, oferind posibilitatea de a face schimb de experiențe și de a discuta direct cu reprezentanți ai angajatorilor despre tendințele actuale de pe piața muncii astfel încât interacțiunea să ofere soluții și beneficii pentru ambele părți.

Evenimentul își propune crearea unui cadru interactiv menit să ofere studenților și absolvenților UDJG oportunități variate de informare și dezvoltare profesională, în vederea creșterii ratei de angajabilitate pe piața muncii.

Mai multe informații pot fi obținute la numărul de telefon: 0799 305 662.

Vă așteptăm!