Noutăți

Tabere 2024 - semestrul II

Programul Național Tabere Studențești – semestrul al II-lea 2024  

Informații generale 


Beneficiarii locurilor gratuite în taberele studenșești sunt studenții înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență, ce sunt finantați de la bugetul de stat, din ciclurile de studii universitare de licență, de master și doctorat, integraliști (studenții care au promovat toate disciplinele de studiu din anul universitar anterior sau pe semestrul I, în cazul studentilor înmatriculați în anul I), în vârstă de până la 35 de ani.
Ministerul Familiei Tineretului și Egalitatii de Șanse (MFTES)- Direcția Generală Politici pentru Tineret și Locuire (DGPTL) a repartizat universității noastre un numar de 113 locuri (1 loc pentru cazuri sociale și 6 locuri pentru studenți integraliști pentru Facultatea de Inginerie) în taberele studentești.
Studentii care se afla în an terminal, pot beneficia de loc gratuit în taberele studențești chiar dacă au susținut toate examenele privind finalizarea studiilor.

Perioada de înscriere pentru studenți este 20 mai 2024 - 12 iunie 2024; completarea și depunerea cererilor tip (Anexa nr. 4), de către studenții care doresc ocuparea unui loc gratuit în cadrul taberelor studențești organizate de MFTES - DGPTL prin CCS. (Cererile vor fi semnate de studenți, vor fi însoțite de documentele justificative care atestă: implicarea în activități extracurriculare sau dovada că este caz social - orfan de ambii părinți, provenit din casele de copii sau plasament familial. rom. etc. și vor primi un număr de înregistrare de la facultăți). Cererile tip pot fi depuse: direct la secretariatul facultății, prin intermediul serviciului fax la numărul afișat la facultate sau pe adresa de e-mail a facultății (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.). Cererile tip depuse de către studenți vor fi completate cu informațiile aferente fiecărui student, semnate și ștampilate de către secretariatul Facultății de Inginerie.

Afișat: 17.05.2024