Noutăți

Tabere 2023

Programul Național Tabere Studențești – 2023

 

ANUNŢ IMPORTANT -  ÎN ATENŢIA STUDENŢILOR BENEFICIARI DE TABĂRĂ 2023

 

Întâlnirea comisiei de selecţie cu studenţii beneficiari ai locurilor de tabără va avea loc miercuri, 5 iulie 2023, ora 14.00, Decanatul Facultăţii de Inginerie. 
Studenţii vor avea asupra lor carnetul de student, CI/BI/paşaport în original şi copie.


 

Calendar și informații despre acordarea locurilor în Programul Național Tabere Studențești – 2023

 

 Lista finala a studenților ce vor beneficia de tabere în Programul Național Tabere Studențești – 2023: Data Afișării: 21.06.2023

Lista intermediară a studenților ce vor beneficia de tabere în Programul Național Tabere Studențești – 2023  Data Afișării: 19.06.2023

 Comisia de selecție a studenților înscriși în Programul Național Tabere Studențești – 2023: Data Afișării: 16.06.2023

 Lista studenților care au depus cereri pentru Programul Național Tabere Studențești – 2023: Data Afișării: 16.06.2023

 


Întâlnirea comisiei în vederea selecţiei studenţilor ce vor beneficia de locuri în taberele studenţeşti, va avea loc luni, 19 iunie 2023, ora 10.00, la Decanatul Facultăţii de Inginerie (sala AE012).

Decanatul

 


Informații generale 

Beneficiarii locurilor gratuite în taberele studentii sunt studenții înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență, ce sunt finantați de la bugetul de stat / cu taxă, din ciclurile de studii universitare de licență, de master și doctorat, integraliști (studenții care au promovat toate disciplinele de studiu din anul universitar anterior sau pe semestrul I, în cazul studentilor înmatriculați în anul I), în vârstă de până la 35 de ani.
Ministerul Familiei Tineretului și Egalitatii de Șanse (MFTES) - Direcția Generală Politici pentru Tineret și Locuire (DGPTL) a repartizat universității noastre un numar de 111 locuri (2 locuri pentru cazuri sociale și 7 locuri pentru studenți integraliști pentru Facultatea de Inginerie) în taberele studentești. 
Studentii care se afla în an terminal, pot beneficia de loc gratuit în taberele studențești chiar dacă au susținut toate examenele privind finalizarea studiilor.

Perioada de înscriere pentru studenți este 24 mai 2023 - 14 iunie 2023; completarea și depunerea cererilor tip (Anexa nr. 4) (ce se vor găsi în secretariatul facultății), de către studenții care doresc ocuparea unui loc gratuit în cadrul taberelor studențești organizate de MFTES - DGPTL prin CCS. (Cererile vor fi semnate de studenți, vor fi însoțite de documentele justificative care atestă: implicarea în activități extracurriculare sau dovada că este caz social - orfan de ambii părinți, provenit din casele de copii sau plasament familial. rom. etc. și vor primi un număr de înregistrare de la facultăți). Cererile tip pot fi depuse: direct la secretariatul facultății, prin intermediul serviciului fax la numărul afișat la facultate sau pe adresa de e-mail a facultății (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.). Cererile tip depuse de către studenți vor fi completate cu informațiile aferente fiecărui student, semnate și ștampilate de către secretariatul Facultății de Inginerie.