Stimați colegi, Dragi studenți, Dragi elevi,

 

Facultatea de Inginerie vă invită să participați la Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești "Anghel Saligny" (SNCSS "Anghel Saligny"), ediția a XIV-a, organizată în perioada 19-20 Mai 2022. Sesiunea se va desfășura hibrid, cu varianta online prin intermediul platformei MS Teams.

SNCSS "Anghel Saligny" este un eveniment tehnico-științific organizat anual de Facultatea de Inginerie pentru studenții înscriși în programele de studii universitare de licență și masterat. De asemenea, se va organiza și secțiunea "Astăzi elev - Mâine student", dedicată elevilor din învățământul liceal.

Cercetarea științifică are un rol semnificativ în procesul educațional, fiind un element cheie în formarea viitorilor specialiști, care trebuie să facă față provocărilor permanente de pe piața muncii. Acest eveniment reprezintă un prilej de cunoaștere a preocupărilor elevilor și studenților și, totodată, un de schimb de idei în domeniul Științelor Tehnice.

Calendarul Sesiunii Naţionale de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti “Anghel Saligny” (SNCSS „Anghel Saligny”), ediţia a XIV-a, 2022 este următorul:

01 Aprilie 2022 - 05 Mai 2022

Înregistrarea participanților

10 Mai 2022 – 11 Mai 2022

Notificarea participanților privind înregistrarea

12 Mai 2022 - 17 Mai 2022

Trimiterea rezumatelor și prezentărilor

19 Mai 2022 - 20 Mai 2022

Desfășurarea evenimentului pe secțiuni și evaluarea lucrărilor

 

Rezumatele lucrărilor și prezentările vor fi vor fi transmise pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu subiectul: SNCSS “Anghel Saligny“ & Nume autor corespondent, până la data de 17 Mai 2022. Lucrările acceptate și prezentate în cadrul celei de-a XII-a ediții a Sesiunii Naționale de Comunicări Științifice Studențești "Anghel Saligny" vor fi publicate într-un volum Book of Abstracts, care va fi disponibil în format E-book și publicat pe site-ul evenimentului. Mai multe detalii pe: https://www.scss.ugal.ro/index.php/facultati/facultatea-de-inginerie

Vă așteptăm!

Mult succes tuturor!