Noutăți

„Student Design & Manufacturing Competition” – SDMC 2023, Ediția a III - a, Galați

 

SMDC2023

Departamentul Ingineria fabricatiei din cadrul Facultății de Inginerie, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, în colaborare cu Asociația Universitară de Ingineria Fabricației (AUIF), organizează la Galați, în perioada 16 - 17 Noiembrie 2023, concursul „Student Design & Manufacturing Competition” - SDMC 2023, Ediția a III-a.

Scopul concursului „Student Design & Manufacturing Competition” este de a promova creativitatea în procesul de fabricaţie, furnizând comunităţii inginereşti noi perspective în dezvoltarea conceptuală a produselor şi de a crea, dezvolta şi menţine un forum al studenţilor cu scopul popularizării ideilor noi şi inovatoare.

Echipele de studenți pot participa la competiție cu proiecte, modele sau machete din domeniul științei și ingineriei fabricației. Tematica competiţiei cuprinde: fabricaţie/robotică asistată de calculator; dezvoltarea sistemelor şi proceselor de fabricaţie; aplicaţii ale materialelor noi în industria de automobile, aerospaţială, în prototipare şi protezare; soluţii software/hardware care contribuie la îmbunătăţirea proceselor de fabricaţiei.

Echipele se pot înscrie în competiţie prin depunerea unui proiect la organizatorul competiţiei de design şi fabricaţie pentru studenţi, la următoarea adresă de e-mail, respectiv la următoarea adresă de corespondenţă (dacă este cazul): Mihăiță Năstase, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Str. Domnească 111, Galați 800201, jud. Galați.

Rezultate finale

Program

Afiș concurs

Calendar concurs

Regulament Student Design & Manufacturing Competition