Sărbătoarea patronilor spirituali ai Facultății de Inginerie

Sfinții Împărați Constantin și Elena

 

Festivitate2021Astăzi, 21 mai 2011, sărbătorim ziua Sfinților Împărați Constantin şi Elena, patronii spirituali ai Facultății de Inginerie.

Festivitatea va avea loc online, pe platforma Microsoft Teams unde va avea loc și premierea cadrelor didactice cu  rezultate  de  excelență în funcția didactică și a studenților și elevilor participanți la Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești „Anghel Saligny”, ediția a XIII-a 2021.

Diploma „ANGHEL  SALIGNY” pentru  rezultate  de  excelență în funcția didactică de profesor, conferențiar, șef lucrări și asistent se va acorda următoarelor cadre didactice titulare din cadrul Facultății de Inginerie:

     - Prof. univ. dr. ing. Eugen RUSU

     - Cong. univ. dr. ing. Gheorghe GURĂU

     - Șef lucrări univ. dr. ing. Mariana BUȘILĂ

     - Asist. dr. ing. Marius - Corneliu GHEONEA

Diploma aniversară „NICOLAE BEŞCHIA”, pentru contribuții importante la promovarea relațiilor de colaborare și pentru sprijinul acordat Facultății de Inginerie, se va acorda dlui ing. Liviu BOGDAN, Șef Departament Resurse Umane (Șef Departament Învățământ) din cadrul LIBERTY Galați.

Programul festivității este următorul:

     Ora 11.00 – Cuvânt de deschidere

     Ora 11:15 – Acordarea de diplome cadrelor didactice și colaboratorilor Facultății de Inginerie

     Ora 11.30 – Premierea studenților și elevilor participanți la Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești „Anghel Saligny”, ediția a XIII-a, 2021

Festivitatea se va desfășura online, pe platforma Microsoft Teams, pe canalul General dedicat Sesiunii Naţionale de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti “Anghel Saligny”, Ediţia a XIII-a, 2021.