OPEN GATES - OPEN MINDS. Facultatea de Inginerie

 

Facultatea de Inginerie separat

Zilele Porților Deschise „Open Gates - Open Minds” la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați (UDJG) se va desfășura online în perioada 12-14 mai 2021. La eveniment sunt așteptați să participe elevi de liceu, cadre didactice, părinți și toți cei interesați de oferta educațională a UDJG și Facultății de Inginerie.

În cadrul evenimentului online, participanții vor putea vizita virtual spațiile educaționale și de cercetare ale universității și facultății, vor avea posibilitatea să participe la cursuri și evenimente științifice și vor face cunoștință cu profesori, studenți și absolvenți.

Deschiderea evenimentului va fi realizată pe data de 12 mai 2021, la ora 10:00  de către dl. Rector al Universității “Dunărea de Jos” din Galați, Prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu. În prima parte a evenimentului, vizitatorii vor avea acces la prezentarea generală a instituției, a Campusului Studențesc „Al. I Cuza”, a Mobilităților Programului Erasmus și a parteneriatelor încheiate de UDJG cu mediul de afaceri, cu alte universității și, de asemenea, a Platformei de înscriere  pentru Admiterea 2021.

Începând cu ora 13:00, pe pagina de Facebook a Facultății de Inginerie, participanții vor avea ocazia să se familiarizeze cu domeniile și programele de studii, cu centrele de cercetare, departamentele suport, să obțină informații despre concursurile științifice, tehnice și profesionale organizate de Facultatea de Inginerie. De asemenea, propunem elevilor de liceu activități interesante din domeniul ingineresc și activități inedite din domenii interdisciplinare.

"Open Gates - Open Minds” va avea loc online și va putea fi urmărit și pe pagina de Facebook a UDJG miercuri, 12 mai 2021 în intervalul 10:00-13:00 și a Facultății de Inginerie,  miercuri, 12 mai 2021 în intervalul 13:00-16:00,  joi, 13 mai 2021, în intervalul 10:00-16:00 și vineri 14 mai 2021, în intervalul orar 10.00-14.00.

Vă așteptăm să descoperiți o lume a inovației, a ingeniozității și să vă descoperiți propriile pasiuni care vor conduce la dezvoltarea unei cariere de succes!

https://www.facebook.com/FIngGalati/