ANUNŢ  ÎNSCRIERE LA COMPETIŢIA CU PREMII DIN CADRUL PROIECTULUI BESTStudies

 

Universitatea „Dunãrea de Jos”din Galaţi  a câştigat un minigrant la a IV-a ediție a sesiunii de mini-granturi, în cadrul programului Universitatea Antreprenorială, derulat cu finanţarea de cãtre Romanian-American Foundation, prin doamna conferenţiar universitar ec. dr. ing. Papadatu Carmen-Penelopi de la Departamentul Inginerie Mecanicã din cadrul Facultãţii de Inginerie.

Titlul proiectului depus în concurs de doamna conf. ec.dr.ing. Papadatu Carmen-Penelopi şi câştigãtor este: Creşterea relevanţei învăţământului tehnic şi creativ în relaţie cu dezvoltarea personalã a tinerilor defavorizaţi (Best Education of Students for Technical Studies). Acronim: BESTStudies.

Scopul este implementarea tehnicilor/instrumentelor educaționale interactive și inovatoare sub formă de competiții și traininguri online de antreprenoriat – inclusiv Bazele Analizei Economice, dezvoltarea abilităților și talentelor în conducerea unei afaceri, care să încurajeze tinerii defavorizați să dezvolte idei, Planuri de afaceri, care să fie îmbunătățite continuu și să fie orientate spre cercetare dar și spre economia de piață.

Prin Laboratorul de Comunicare, Creativitate inginereascã și Formare creat la Hub-ul Digital al Facultății de Inginerie, în sala AN112 şi online, se va urmări pregătirea studenţilor și încurajarea tinerilor defavorizați să-și dezvolte spiritul creativ prin proiecte (Plan de Afaceri) și participarea la un workshop final - care va fi un concurs cu premii, cu douã secţiuni: 1. Plan de afaceri; 2. Crearea unei pagini web (magazin virtual).

Pentru informaţii şi înscrieri: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.