În cadrul proiectului Internaţionalizare academică și socială a studenţilor la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi – IDEI (UGAL)22, cod CNFIS-FDI-2022-0369, în perioada 6-15 septembrie 2022 se desfășoară un concurs de mobilităţi internaţionale, pentru care sunt eligibili studenţii de licenţă, masterat și doctorat înmatriculaţi la orice program sau domeniu de studii la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi și care au absolvit sau urmează un curs de formare profesională de limba engleză în cadrul proiectului.

Mobilităţile se vor desfășura în luna octombrie a acestui an, la Universitatea pentru Știinţele Vieţii din Varșovia, Polonia, cu care a fost încheiat un acord de colaborare internaţională în acest sens.

Studenţii interesaţi de participarea la acest concurs pot trimite documentele cerute de Regulament la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Informaţii suplimentare despre acest concurs pot fi solicitate la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

REGULAMENT

Sursa: www.ugal.ro