Noutăți

Grafica-Inginereasca-cu-Autocad-Cluj-Napoca-2024

Studenții Facultății de Inginerie premiați la Concursul Studenţesc Național Extracurricular Tehnico–Ştiinţific „Grafică Inginerească cu AutoCAD” de la Cluj-Napoca  

 

Facultatea de Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca a organizat în perioada 16-18 mai 2024, cea de-a IV-a ediție a Concursului Studenţesc Național Extracurricular Tehnico–Ştiinţific „Grafică Inginerească cu AutoCAD”.

La concurs au participat 54 studenți, de la ciclul de licenţă din 8 universități, cu programe de studii universitare de licență în profil tehnic: Universitatea din Craiova, Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” din București, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea „Transilvania” Brașov, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași, Universitatea Ovidius Constanța, Universitatea ”Lucian Blaga” Sibiu, Universitatea Tehnică din Cluj Napoca.

De la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați au participat 5 studenți: 3 de la Facultatea de Inginerie și 2 de la Facultatea de Arhitectură Navală, însoțiți de dna S.L.dr.ing. Silvia Vereșiu.

Deschiderea oficială a avut loc în data de 16 mai 2024, ora 16:00, în Aula Centenar a Facultății de Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică Cluj Napoca, iar proba de concurs s-a susținut vineri, 17 mai 2024, în laboratoarele de specialitate din cadrul facultății, în intervalul orar 10:00-12:00.

În urma competiției, Premiile II, III și Mențiune au fost ocupate de studenții de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, iar premiul I de studentul Popovici Octavian de la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București.

Premianții din universitatea noastră sunt:

  • Premiul II – Materniuc Florin, Facultatea de Inginerie Galați, anul II Inginerie Mecanică;
  • Premiul III – Agache Aurelian, Facultatea de Arhitectură Navală, anul III Arhitectură Navală;
  • Mențiune – Tcacenco Stanislav, Facultatea de Inginerie, anul III Inginerie Mecanică;

Au fost oferite diplome de participare și premii în bani din partea universității organizatoare.

Felicitări premianților, participanților și organizatorilor!