Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați organizează, în cadrul proiectului Internaţionalizare pentru dezvoltare instituţională la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi – IDEI (UGAL) 21, finanțat prin contractul CNFIS-FDI-2021- 0349, cursuri de formare continuă pentru perfecționarea cunoștințelor de limba engleză și limba franceză dedicate cadrelor didactice și studenților doctoranzi și masteranzi.

Cei interesați trebuie să știe că înscrierile se fac în perioada 16 - 30 august, prin e-mail, pentru engleză (nivel C1) la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar pentru franceză (nivel B2) la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Cursurile sunt gratuite și vor include câte 40 de ore de activități practice, cu prezență fizică, menite să dezvolte abilități de comunicare scrisă și orală în limba engleză, respectiv franceză. Orele se vor desfășura în perioada septembrie-octombrie 2021 conform unei programări ce va fi anunțată ulterior.

Înscrierea cursanților este urmată de o pretestare a cunoștințelor de limba engleză, nivel B2 și a celor de limba franceză, nivel B1, care va avea loc în intervalul 31 august - 3 septembrie, ora și locul urmând a fi anunțate candidaților cu cel puțin 24 de ore înainte.

La final, după promovarea testului sumativ, cursanții vor primi certificate de absolvire, finanțate din bugetul Proiectului.