Noutăți

„Fabricația digitală a produselor” (CAM/CNC)

 

DigitalTwin, partener în proiectul DigitalHR, în colaborare cu Facultatea de Inginerie, organizează, în perioada 14-15 Decembrie 2022, cursul Fabricația digitală a produselor (CAM/CNC)Cursul se adresează persoanelor care doresc să avanseze profesional, prin formarea competențelor de dezvoltare digitală a produselor, folosind cele mai moderne metode și aplicații software.
 
Programul va cuprinde atât noțiuni teoretice, cât și aplicații practice. Cursanții vor parcurge lecțiile online realizate sub forma de tutoriale video și vor rezolva individual exercițiile propuse. Cei care parcurg minim 80% din noțiunile teoretice și finalizează aplicațiile practice vor participa la unul din workshop-urile organizate cu instructor certificat. Cursul își propune utilizarea Siemens NX, o soluție integrată puternică și flexibilă, care ajută la crearea de produse mai bune, mai rapid și mai eficient. NX oferă următoarea generație de soluții de proiectare, simulare și producție care permit companiilor să realizeze valoarea geamănului digital. Pe perioada cursului se va primi gratuit o licență de evaluare Siemens NX. Cursul va cuprinde următoarele:
  • Introducere în fabricația digitală
  • Prelucrarea reperelor prismatice
  • Programarea mașinilor CNC în 3 axe
  • Programe CNC pentru găurire
  • Programarea mașinilor CNC în 5 axe
  • Programarea strungurilor
  • Programarea roboților industriali
 
Despre curs:
Nivel: începători
Limba: română
Număr maxim participanți: 10
Diplomă de participare: da
Testare: da
 
Certificare:
Această certificare oferă o acreditare recunoscută în industrie, care demonstrează competențele de proiectare CAM și permite participanțilro distingerea în cadrul comunității de ingineri. După testare participanții vor primi o diplomă care va atesta competențele digitale obținute.
 

Mai multe detalii pe: https://digitalhr.ro/

Wokshop Galati2 Digital HR 8 9 Martie Page 1 Brosura_DigitalHR_CAM_Galati_2.jpg