Concurs studenți "Cum îmi doresc să fie oraşul meu!"

 

Centrul de Excelenţă Prelucrarea Polimerilor (CE-PP) din cadrul Facultăţii de Inginerie şi Departamentul de literatură, lingvistică şi jurnalism din cadrul Facultăţii de Litere de la Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați, în parteneriat cu Asociaţia Absolvenţilor Facultăţii de Mecanică din Galaţi (AAFMG) organizează prima ediție a concursului pentru studenți, intitulat "Cum îmi doresc să fie oraşul meu!".

Concursul se adresează studenţilor Facultăţii de Inginerie, care doresc să împărtășească viziunea lor asupra comunității, în scopul creşterii atractivităţii oraşului Galaţi pentru tânăra generaţie şi nu numai. Participarea la concurs presupune elaborarea unui eseu de maximum două pagini în care participanţii trebuie să prezinte cum şi-ar dori să fie oraşul în care le-ar plăcea să trăiască.

Mai multe detalii despre concurs, formularul de înregistrare și grila de evaluare, vă invităm să descărcați documentul (Regulament).

Pentru orice solicitare legată de organizarea și desfășurarea acestui concurs, cei interesați sunt rugați să ne scrie pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Mult succes!