Chestionar de opinie

Satisfacția studenților privind serviciile oferite de universitate și calitatea programelor de studii de licență

 

Ministerul Educației și Cercetării (MEC), Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) și Instituțiile de Învățământ Superior din România sunt preocupate de calitatea mediului universitar. Astfel, MEC și ARACIS derulează un poriuect care urmărește evaluarea instituțiilor de învățământ superior în scopul clasificării universităților și a ierarhizării programelor de studii. În acest scop, se desfășoară un studiu la nivel național având ca obiectiv „evaluarea satisfacției studenților privind serviciile oferite de universitate și calitatea programului de studiu”.

Opiniile studenților sunt foarte importante în vederea stabilirii unei imagini cât mai clare privind calitatea sistemului național de învățământ superior. 

Astfel, studenții înmatriculați la programele de licență ale Facultății de Inginerie sunt invitați să completeze chestionarul pe care îl gasesc la adresa: https://sondaje.aracis.ro/index.php/364137?lang=ro.  Completarea acestuia nu durează mai mult de 15-20 de minute, pentru a răspunde obiectiv întrebărilor din chestionar.

Răspunsurile sunt confidențiale și anonimitatea este protejată. Termenul pentru completarea chestionarului: 24 mai 2021.