BESTStudies - Proiect antreprenorial la final

   

   Pe 10 noiembrie 2022 a avut loc un workshop în cadrul proiectului intitulat Creșterea relevanței învățământului tehnic și creativ în relație cu dezvoltarea personală a tinerilor defavorizați (Best Education of Students for Technical Studies), BESTStudies, care se derulează în cadrul programului Universitatea antreprenorialã, finanţat de Romanian-American Foundation prin Junior Achievement of Romania (JAR) Bucureşti.

   Scopul proiectului este implementarea tehnicilor/instrumentelor educaționale interactive și inovatoare sub formă de competiții și training-uri online de antreprenoriat, inclusiv Bazele Analizei Economice, dezvoltarea abilităților și talentelor în conducerea unei afaceri, care să încurajeze tinerii studenți, și nu numai, să dezvolte idei și planuri de afaceri, care să fie îmbunătățite continuu și să fie orientate atât spre cercetare cât și spre economia de piață.

   Evenimentul a fost organizat şi moderat de doamna conf. ec. dr. ing. Carmen Penelopi Papadatu din cadrul departamentului Inginerie Mecanică, Facultatea de Inginerie. Printre invitați s-a numărat domnul Gabriel Bulboacă, expert cabinet Psihologia muncii, consiliere şi orientare în carieră dar și reprezentanți ai mediului academic, conf. dr. ing. Constantin Georgescu, prodecan al Facultății de Inginerie, conf. dr. ing. Emilia Pecheanu, director al Departamentului Calculatoare si Tehnologia Informației din cadrul Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, conf. dr. ing. Sorin Ciortan, directorul departamentului Inginerie Mecanicã al Facultăţii de Inginerie.

   La eveniment au participat cadre didactice, studenți, masteranzi şi doctoranzi de la Facultatea de Inginerie, Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor şi Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, iar la realizarea proiectului a participat şi un voluntar, Adam Cristian Papadatu, masterand și programator la o firmă de profil.

   Felicitări tuturor participanților!

 BestStudies logos