Școala de Vară, ediția 2021 Liberty Galați

 

S-a dat startul înscrierilor pentru cea de-a zecea ediție a Școlii de Vară organizată de LIBERTY Galați în colaborare cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Și în acest an, o nouă serie de studenți sunt așteptați să se alăture, între 14 iulie – 24 septembrie 2021, în marea aventură a producerii oțelului.

Școala de Vară, ediția 2021, pune la dispoziția studenților 38 de proiecte care acoperă diferite zone de activitate de pe platforma siderurgică. Pentru a se putea înscrie în program, studenții trebuie să urmezi doi pași simpli:

1. Să analizeze lista proiectelor puse la dispoziție de LIBERTY Galați. Dintre aceste proiecte se pot alege maxim 3, care se potrivesc pregătirii proprii profesionale. 

Listă proiecte: https://libertysteelgroup.com/ro/cariere/internship/

2. Să trimită C.V.-ul și scrisoarea de intenție la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 30 aprilie 2021. Studenții trebuie să precizeze în e-mail proiectele pe care le-au ales.

*Având în vedere, prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia, în scopul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de COVID-19, LIBERTY Galați își rezervă dreptul de a anula desfășurarea evenimentului.

Proiecte Școală de Vară 2021https://libertysteelgroup.com/ro/cariere/internship/

Mult succes!