Stimați colegi, Dragi studenți, Dragi elevi,

 

Facultatea de Inginerie vă învită să participaţi la Sesiunea Naţională de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti "Anghel Saligny" (SNCSS "Anghel Saligny"), ediţia a XIII-a, organizată în perioada 20-21 Mai 2021. Sesiunea se va desfăşura la ONLINE, utilizând platforma Microsoft TEAMS.

SNCSS "Anghel Saligny" este un eveniment tehnico-ştiințific organizat anual de Facultatea de Inginerie pentru studenții înscrişi în programele de studii universitare de licență şi masterat. De asemenea, începând cu acest an, se reia organizarea secțiunii "Astăzi elev - Mâine student", dedicată elevilor din învățământul liceal.

Cercetarea științifică are un rol semnificativ în procesul educațional, fiind un element cheie în formarea viitorilor specialiști care trebuie să facă față provocărilor permanente de pe piața muncii. Acest eveniment reprezintă un prilej de cunoaştere a preocupărilor studenţilor din diferite centre universitare şi de schimb de idei în domeniul Ştiinţelor Tehnice.

Calendarul SNCSS "Anghel Saligny", ediția a XIII-a

01 Aprilie 2021 - 15 Mai 2021

Înregistrarea participanților

17 Mai 2021 - 18 Mai 2021

Notificarea participanților privind înregistrarea

18 Mai 2021 - 19 Mai 2021

Încărcarea prezentărilor și rezumatelor pe Microsoft TEAMS

20 Mai 2021 - 21 Mai 2021

Desfăşurarea evenimentului pe secţiuni şi evaluarea lucrărilor

 

Rezumatele lucrărilor și prezentările vor fi încărcate pe platforma Microsoft TEAMS până pe data de 19 Mai 2021 sau transmise pe pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Lucrările acceptate și prezentate în cadrul celei de-a XII-a ediții a Sesiunii Naţionale de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti "Anghel Saligny" vor fi publicate într-un volum Book of Abstracts, care va fi disponibil în format E-book și publicat pe site-ul evenimentului.