Hotărâri ale Consiliului Facultății

HOTĂRÂREA CONSILIULUI FACULTĂŢII

Nr. 37 din data de 08 / 12 / 2022

 

PDF file iconConform:

Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Deciziei Rectorului Universităţii ”Dunărea de Jos” din Galaţi nr. 739/13.03.2020 privind numirea Decanului,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Facultăţii de Inginerie,

Consiliul Facultăţii de Inginerie, în data de 08 / 12 / 2022

HOTĂRĂŞTE

 

Art. 1. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, referatele de achiziţii pentru anul 2023, la nivel pe departamente, şi întocmirea caietelor de sarcini până la data de 15.12.2022, în acord cu solicitarea CA din 21.11.2022.

Art. 2. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, desemnarea, la nivelul Facultăţii de Inginerie, a dlui SL dr. ing. Marius Corneliu GHEONEA în calitate de responsabil cu achiziţiile, în acord cu solicitarea CA din 21.11.2022.

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, componenţa nominală a comisiilor de concurs, perioadă nedeterminată şi determinată, anul universitar 2022-2023, Semestrul I, conform Anexei 1.

Art. 4. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, componenţa nominală a comisiilor de soluţionare a contestaţiilor, perioadă nedeterminată şi determinată, anul universitar 2022-2023, Semestrul I, conform Anexei 2.

Art. 5. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, înfiinţarea, cu avizul pozitiv al Comisiei Didactice şi de Calitate, a programului de studii universitare de masterat Materiale Avansate şi Tehnologii Inovative Medicale, domeniul Ingineria Materialelor.

Art. 6. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, înfiinţarea, cu avizul pozitiv al Comisiei Didactice şi de Calitate, a programului de studii Proiectare şi Fabricaţie Digitalizată, domeniul Inginerie Industrială.

Art. 7. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, desemnarea dlui Conf. univ. dr. ing. FlorinSUSAC în calitate de director al programului de studii universitare de licenţă Sisteme de Producţie Digitale, domeniul Inginerie Industrială.

Art. 8. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cererea de întrerupere temporară a studiilor (primul an de întrerupere), conform art. 31 din R.A.U.S., a studentului VLAICU Doru Valentin, anul IV, taxă, program de studii Autovehicule rutiere.  

DECAN,

Prof. univ. dr. ing. Elena SCUTELNICU