Hotărâri ale Consiliului Facultății

HOTĂRÂREA CONSILIULUI FACULTĂŢII

Nr. 38 din data de 25 / 11 / 2021

 

PDF file iconConform:

Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Deciziei Rectorului Universităţii ”Dunărea de Jos” din Galaţi nr. 739/13.03.2020 privind numirea Decanului,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Facultăţii de Inginerie,

Consiliul Facultăţii de Inginerie, în data de 25 / 11 / 2021

HOTĂRĂŞTE

 

Art. 1. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, Structura anului universitar 2021-2022 pentru anii terminali, conform Anexei 1.

Art. 2. Se avizează, cu unanimitatea voturilor exprimate, cererea de întrerupere temporară a studiilor, conform art. 31 din R.A.U.S., pentru studentul Pricope Florin Marius, anul II, programul de studii universitare de licență Autovehicule Rutiere.

Art. 3. Se avizează, cu unanimitatea voturilor exprimate, cererile de acordare a unei burse sociale ocazionale finanțate din veniturile proprii ale universității, conform art. 10, alin. 2 și 3, din Metodologia de acordare a burselor și a altor forme de sprijin material pentru studenții și studenții doctoranzi din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, învățământ cu frecvență, aprobat prin H.S. nr. 279 din 3 noiembrie 2021, pentru studenta Apetroaie Ana-Maria, anul I, programul de studii universitare de master Proiectare și Simulare în Ingineria Sudării șpentru studentul Blaga Cătălin Florin, anul III, programul de studii universitare de licență Inginerie Medicală.

DECAN,

Prof. univ. dr. ing. Elena SCUTELNICU