Departamentul de Imagine, Comunicare și Marketing Educațional

Hotararea consiliului facultatii nr. 02 din 04-02-2021

HOTĂRÂREA CONSILIULUI FACULTĂŢII

Nr. 2 din data de 04 / 02 / 2021

 

PDF file iconConform:

Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Deciziei Rectorului Universităţii ”Dunărea de Jos” din Galaţi nr. 739/13.03.2020 privind numirea Decanului,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Facultăţii de Inginerie,

Consiliul Facultăţii de Inginerie, în data de 04 / 02 / 2021

HOTĂRĂŞTE

Art. 1. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, propunerile pentru actualizarea informaţiilor şi completarea art. 31, alin. 3d), 3 e), 3f) şi art. 46, alin. 2n) din Carta Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi şi transmiterea lor către Comisia constituită la nivel de Consiliu de Administraţie, aprobată prin HCA 6/01.02.2021, pentru formularea propunerilor privind modificarea, completarea şi actualizarea Cartei UDJG.
Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Comisiei Didactică şi de Calitate, modificarea planului de învăţământ al programului de studii universitare de masterat Materiale Avansate şi Tehnologii Inovative, în conformitate cu recomandările comisiei ARACIS.
Art. 3. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, elaborarea şi postarea documentelor pe site-ul Facultăţii de Inginerie, cu respectarea Regulamentului General de Protecţie a Datelor, exceptând informaţiile publice preluate de pe site-ul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi şi a altor instituţii şi organisme naţionale.

Decan,

Prof. univ. dr. ing. Elena SCUTELNICU